Le Petit Bistro A blok je bar restoran internacionalne kuhinje sa bogatom selekcijom domaćih i međunarodnih vina i alkoholnih pića. Osim urbanog ambijenta prestižnog naselja A blok i udobne bašte ušuškane u zelenilo, restoran odlikuje savremen enterijer sofisticiranog stila sa posebnom pažnjom na svaki detalj.

Na čelu kuhinje je mladi šef Nikola Đorđević, talentovani, posvećeni kuvar koji osim bezrezervne ljubavi prema poslu koju prenosi na članove svog tima, kroz neuobičajene kombinacije ukusa, ručno pravljene paste i savršenu prezentaciju jela donosi inovacije i postavlja nove trendove na beogradskoj gastro sceni.

Pored bogate selekcije premijum alkoholnih pića, domaćih i stranih vina, kafe vrhunskog kvaliteta, ponosimo se besprekornom uslugom, znanjem i ljubaznošću našeg osoblja po kome smo poznati kako kod stalnih, tako i novih gostiju, lokalnog stanovništva, ali i stranaca koji nam dolaze iz celog sveta.
U hladnijim mesecima kada naši gosti borave unutra tokom nedelje organizujemo akustične svirke kojima uz gastronomske čarolije iz naše kuhinje i dobra vina čine nezaboravnu atmsoferu.
Osim što smo sjajan izbor za jutarnju kafu, poslovni ručak ili večeru uz vino sa prijateljima, tu smo i za organizaciju različitih vrsta proslava. Bilo da je u pitanju porodično okupljanje, romantična proslava godišnjice ili korporativni događaj, tu smo da posebnom posvećenošću doprinesemo ugođaju naših gostiju.